El grup d’aficionades al patchwork, juntes as Migjorn Gran

TW
0

Durant tota la setmana, la fonda restaurant s’Engolidor ha acollit una mostra, formada tot de creacions de les Amigues des Patchwork des Migjorn Gran.

L’exposició ha permès veure de prop una col·lecció de vànoves, coixins i carros de compra elaborats per aquest grup de set dones que fa onze anys que es troben per a cosir. Elles són Margarita Portella, Margarita Riudavets, Joana Riudavets, Laia Bosch, Fina Benejam, Joana Dolores Pons i Nuri Florit. També elles són les autores del miler de banderoles i les gairebé 500 flors que enramen els carrers més cèntrics del poble.

La tradició del patchwork s’ha consolidat al poble durant la darrera dècada, quan l’Escola d’Adults des Migjorn va oferir un curs d’iniciació al patchwork. El va impartir Margarita Portella, qui fa vint-i-cinc anys va conèixer aquesta modalitat de costura de la mà d’Elisabeth Dowsett, una estiuejant a l’urbanitzacióp de Sant Tomàs quew va organitzar un curs del que llavors era una disciplina desconeguda.

Donació

Les Amigues des Patchwork des Migjorn Gran van rifar fa uns dies una vànova a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Amb l’acció van aportar prop de 800 euros a l’entitat.