Mel i abelles. Antoni Anglada va explicar els secrets de la producció de la mel als assistents i en presència de les actrius Itziar Castro i Belinda Washington

TW
0

La mel i les abelles de la pel·lícula «Bee Movie» i el món dels bolets amb el documental «Demà» que tracta sobre la lluita contra el canvi climàtic. Aquests van ser els dos maridatges que va brindar ahir la tercera jornada del Cooking Film, les jornades gastronòmiques al voltant del Festival Internacional de Cine de Menorca, amb la participació de les actrius Itziar Castro i Belinda Washington, a més del xef Víctor Bayo i el productor de mel Antoni Anglada.

La finca de Mongofre Nou va acollir la trobada amb Antoni Anglada, impulsor de la marca «Dolçamar», qui va explicar el procés de producció de la mel i va oferir un tast, abans de la projecció del film d’animació «Bee Movie».

Ja al vespre, a les instal·lacions de Bolets de Menorca, Víctor Bayo va cuinar diversos plats, que el públic va poder gaudir durant la projecció del documental francès guanyador d’un Premi Cèsar. Un acte que va tenir com a convidat a l’actor Ivan Massagué.

Sopar i quarta jornada

El dia abans, al restaurant Aqua Marítim, de Maó, el xef Samuel Valencia havia ofert un sopar per acompanyar la projecció d’«Un peix    anomenat Wanda», amb l’assistència de Belinda Washington i la nedadora Ona Carbonell.

Avui es tanca el Cooking Films amb dos esdeveniments. Al matí, Es Molí de Foc acollirà un tast de cerveses amb la presència dels actors Ivan Massagué i Pepón Nieto. I al vespre, a l’Hotel Christine Bedfor es farà la darrera sessió de «Cine & degustació» amb Pepón Nieto i Itziar Castro i la projecció de «Sentimental».