La fira de Ferreries, presentada aquest dissabte | MANOLO BARRO

TW
0

El pròxim cap de setmana, dies 9 i 10 d’octubre, la Plaça Espanya de Ferreries s’omplirà de talent, feina i tradició. Serà en el marc de la XX Fira d’Artesania, Artística i Agroalimentària, un esdeveniment que arriba carregat d’activitats complementàries. La trobada s’inaugurarà dissabte a les 10.30 hores.Aquesta trobada arriba així a un aniversari rodó.

Segons explica el regidor Antoni Salord, un dels atractius de la Fira d’Artesania d’enguany serà una exposició de fotografies de Damià Riudavets. També es podrà veure una mostra d’imatges dels artesans mentre treballen. Salord comenta que aquestes fotografies dels artesans treballant es podran veure els seus mateixos establiments, amb la pretensió que «els visitants voltin pel poble». L’excepció seran dos professionals amb seu al polígon, que disposaran les seves instantànies a la Plaça Espanya. Hi han participat 21 artesans, els mateixos que prenen part de la Fira, 17 en expositors a la plaça i quatre en els seus locals.

Pel que fa a altres activitats artístiques i d’oci, a la inauguració es farà una demostració de l’Escola de Dansa de Ferreries.Després, al llarg de la jornada, es disposaran diferents carpes, on es faran tallers i demostracions, també actuacions musicals. Dissabte hi haurà a més un espectacle de bombolles gegants per als més petits, que també podran gaudir d’un contacontes. Música, tallers i activitats acompanyaran també la Fira d’Artesania el diumenge.