L’anterior edició de la fira va tenir lloc l’octubre de 2019

TW
0

La XX Fira d’Artesania, Artística i Agroalimentària de Ferreries omplirà d’ambient el poble al peu de s’Ermita. Serà dissabte i diumenge, amb un mercat amb disset paradetes i una sèrie d’activitats i tallers.

La fira (dissabte de 10 a 21 hores i diumenge de 10 a 14 h) concentrarà l’activitat entre la plaça d’Espanya i part del carrer Beat Joan Huguet. Serà allà on hi haurà disset parades d’artesania, pintura, treballs manuals i productes agroalimentaris, a més d’una exposició fotogràfica i la projecció del documental «Aus de Menorca», de Damià Riudavets. En la tercera carpa es faran tallers artístics i sensorials participatius, i una demostració de l’ofici de torn.

Paral·lelament, la primera jornada es faran cinc tallers, de modelatge de fang, experiències pictòriques sensorials, d’elaboració de productes artesanals, de bombolles de sabó i un tast d’olis de Menorca. Diumenge es faran dos tallers més, un laboratori d’art amb fruites i verdures i d’elaboració de xampú. El cap de setmana es completarà amb diverses actuacions musicals o una ruta fotogràfica.