Representants de la corporació municipal i de les associacions de veïns a la presentació | Ajuntament de Maó

TW
4

El programa organitzat per l’Ajuntament de Maó amb motiu de la festivitat de Tots Sants inclou enguany una bunyolada i castanyada gratuïtes. Es farà al Claustre del Carme aquest diumenge capvespre, dia 31 d’octubre, el mateix dia que se celebrarà el concurs popular per triar els «Millors Bunyols de Maó 2021».

La presentació d’aquest programa, que es distribuirà per les cases i es pot consultar a la web municipal, va comptar aquest dimarts amb la participació de l’alcalde Héctor Pons, la tinent d’Alcaldia de Cultura i Festes, Conxa Juanola, el tinent d’Alcaldia de Dinamització Econòmica i Festes, José Manuel García, i la regidora del PP, Margarita Pons, juntament amb els representants de les associacions de veïns i veïnes.

Per altra banda, el dissabte dia 30, l’Ajuntament muntarà un petit photocall a l’entrada del Claustre del Carme per la plaça Miranda on les persones interessadeses podran endur-se la seva foto, també de forma gratuïta.

Celebracions als barris

José Manuel García va explicar també que l’Ajuntament ha preparat un programa d’actes de Tots Sants coordinats amb les diferents associacions veïnals per tal de reactivar l’activitat als barris de la ciutat. Així hi haurà activitats entre el 30 d’octubre i el 13 de novembre a Sant Climent, Tanques del Carme, Dalt Sant Joan, Camí d’en Barrotes, Molí des Pla, Andrea Doria i ses Vinyes.