L’envelat de la plaça Espanya acull una nova edició de la Fira de Nadal de Ferreries | Josep Bagur Gomila

TW
0

Després d’un any d’absència per mor de la pandèmia, a Ferreries es torna a celebrar la tradicional Fira de Nadal. Un esdeveniment que reuneix una quinzena d’expositors que, entre aquest dissabte i diumenge, presenten al públic una gran varietat de productes.

L’Ajuntament de Ferreries ha recuperat enguany aquesta fira nadalenca, la qual es complementa amb diferents activitats i tallers paral·lels.

En la primera jornada estaven previstes diferents actuacions musicals al llarg del dia, com ara les de la Banda Juvenil de l’Ateneu Musical, la del saxofonista Marc Bosch o, ja al capvespre, del grup La Dolce Vita Swing Quartet i Ball Lindy Hop.

Noticias relacionadas

Per als més petits hi va haver propostes com el contacontes i el taller de llana «Es bens, sa llana i sa nostra corona de Nadal», que impartí Sa Cooperativa del Camp. O altres tallers, de gravat i de sabons, a més d’un espectacle de Melicotó Titelles.

Una de les cites que es va suspendre va ser el dinar popular de Nadal que organitza l’associació de vesins, segons informà l’Ajuntament, per «motius tècnics».

Aquest diumenge, segona jornada

El mercat nadalenc obrirà aquest diumenge les portes durant tot el matí, fins a les 14 hores. La Coral del Club de Jubilats de Ferreries té previst fer una actuació, a les 10.30 hores, i després hi haurà un taller gastronòmic de galetes de mel.

Fra Roger farà una demostració i un tast de cuscussons de Nadal (12 hores), i el Duo Miles de Carter’s posarà el toc musical (13 h). Per altra banda, es manté el concurs de lots de productes amb la col·laboració d’una quarantena de comerços. Els clients rebran participacions quan facin compres als establiments.