La representació d‘Els pastorets’ s’està fent amb la participació reduïda de tretze membres del grup teatral i cinc músics.    | Manolo Barro

TW
2

El grup de teatre del Centre Catequístic Sant Miquel serva gojosament la tradició nadalenca d’«Els pastorets», la representació del naixement de Jesús que en aquestes festes haurà posat en escena fins a set sessions, amb la direcció de Judit Marqués Benejam.

La sala d’actes del CCSant Miquel va acollir el passat divendres la primera sessió d’«Els pastorets», amb la participació reduïda de tretze membres del grup teatral i de cinc músics, a causa de les restriccions sanitàries per la pandèmia de la covid-19, quan normalment són unes seixanta persones les que recreen sobre l’escenari la història dels pastorets    que reben l’avís d’un àngel de què el Messies ha nascut.

Foto: Manolo Barro
Noticias relacionadas

Ensoldemà dissabte, l’obra es va representar en dues ocasions i ahir va tenir lloc la quarta, sempre amb el seguiment d’un públic que gaudeix amb la feina que el grup teatral que s’ha anat preparant des de finals del mes d’agost amb uns assajos que en les darreres setmanes obliga a fer-ne fins a tres o quatre dies per setmana. La resta de representacions tindran lloc el diumenge d’aquesta setmana dia 26 i les dues darreres seran el pròxim diumenge dia 2 de gener de 2022.

El grup que representa «Els pastorets» està format per tretze persones, d’entre uns 20 i 40 anys, amb l’excepció de la filleta de 10 anys que representa l’àngel i l’home de 79 anys que dóna vida al sacerdot i també interpreta a un dels pastors. Una altra característica de la representació d’enguany són els tres pastors que duien el pes de l’obra, amb un major protagonisme, a causa de la reducció dels personatges.

Judit Marqués, que assumeix des de fa quatre anys la direcció de l’obra al substituir Miquel Fullana, coneix perfectament aquesta peça teatral popular perquè durant molts anys ha interpretat la majoria dels seus personatges.