Representants de l’Ajuntament des Mercadal i dels empresaris, ahir a la presentació de les jornades.

TW
0

El batle, Francesc Ametller, el regidor de Comerç, Martí Riera, i una representació dels bars i restaurants i del comerç local des Mercadal van presentar ahir la celebració de la segona edició de les jornades «Estocs i tapes pes Mercadal» els dies 17,18 i 19 de febrer en horari comercial.

La iniciativa comptarà també amb les paradetes del mercat agroalimentari dels dijous matí, que s’ampliarà durant les jornades de 10 a 13.30 hores. L’associació de comerciants ha adquirit 25 lots de producte local que se sortejaran entre els clients que hagin    comprat a les botigues o que hagin consumit als bars o restaurants del poble. Es pot participar en    aquest sorteig comprant o consumint a qualsevol establiment participant.

A més dels sortejos, cada establiment comercial establirà descomptes, i els bars i restaurants oferiran    una tapa amb la consumició a bon preu. Per animar les jornades d’«Estocs i tapes pes Mercadal», hi haurà música amb diferents artistes locals al carrer el dissabte matí.