Alfons Alferez (e) i Francesc Benítez (d), president i membre del Rotary, i el regidor Rafael Quintana (c).  | A.A.

TW
0

Rotary Club Mahón-Mô ha organitzat una jornada solidària del motor, amb una exposició de vehicles i motos clàssiques i un concert per recollir fons per a la Fundació Nemo Menorca, que tindrà lloc aquest diumenge dia 27, entre les 10 i les 16 hores, al polígon industrial de la Trotxa, a Alaior.

Aquest esdeveniment solidari permetrà als aficionats al món del motor la possibilitat de contemplar autèntiques joies de dues i quatre rodes, com són les mítiques Harley Davidson, les vespes i el Seat Sis-cents, entre altres.

La carpa de Maderessa al polígon la Trotxa acollirà aquesta jornada, en la que també hi haurà la música a càrrec del grup The Rebels i una paella solidària per als assistents.

La finalitat d’aquest Clàssic Garage organitzada per l’entitat que presideix Alfons Alférez, és    recollir fons per a la Fundació Nemo Menorca, una entitat sense ànim de lucre que es dedica a ajudar a les famílies que tenen fillets amb diversitat funcional. Aquesta activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaior.