Al polígon d’Alaior es van reunir centenars de persones, que van poder gaudir d’una extensa exposició de cotxes i motos antigues | Josep Bagur Gomila

TW
0

Èxit rotund del Classic Garage celebrat ahir a Alaior, de la mà del Rotary Club Mahón-Mô. Un esdeveniment benèfic per recaptar fons per a la Fundació Nemo, que comptà amb més d’un centenar de vehicles, sobre dues i quatre rodes, i el gairebé mig miler de persones que s’acostà fins al polígon de La Trotxa i que gaudiren d’un gran dinar.

La meteorologia va ser benèvola i finalment l’amenaça de pluja es va esvair, fet que va permetre dur a terme aquesta trobada de vehicles clàssics, en la qual participaren diversos clubs de l’Illa. Concretament, hi va haver representants de l’Antic Motor Club, del Grup de 600, Amics de la Vespa, Incondicionals, Harley & Custom Menorca, Cafe Riders, i també col·leccionistes particulars.

El Classic Garage va reunir autèntiques joies, més de mig centenar de cotxes de tota mena, des de Rolls-Royce a exemplars de SEAT-600, passant per Citroëns antics, Porsches, Lotus o qualque Alpine. Tampoc les motos no van ser menys. Hi va haver presència des de les legendàries Harley-Davidsons, fins a les no menys apreciades Vespes, passant per una gran diversitat de marques i models.

Unes peces de museu que es caracteritzen, totes elles, per estar en un excel·lent i lluent estat de conservació, gràcies a la passió i l’amor que hi posen els seus propietaris.

Una gran festa

La carpa de Maderesa va esdevenir l’epicentre d’una diada solidària en la qual, entre joia i joia, no faltà ni el bon menjar ni la bona música. El Rotary Club Mahón-Mô va comptar amb la implicació dels mestres paellers Toni i Àgueda Gornés, que de forma desinteressada van preparar el dinar. Per 5 euros, unes quatre-centes persones van gaudir d’un plat de paella solidària i un gelat de Kalise, que també col·laborava.

La festa va quedar arrodonida amb una exposició de cotxes en miniatura de José Esbert, productes de Matriculas Americanas i, en l’apartat musical, amb les melodies de The Rebels i de Beukes Willemse, que va actuar com artista convidat.