La nova junta de caixers, presidida per la regidora de l’Àrea Social.

TW
3

En acabar l’acte institucional de celebració dels 718 anys des de la fundació del poble, el batle d’Alaior, José Luis Benejam, va anunciar allò que tothom ja gairebé dona per fert. Açò és que aquest any es tornaran celebrar les festes patronals de Sant Llorenç, i, com és costum, va presentar    a la Junta de Caixers. Hi ha canvis importants. Maria Antònia Pons, regidora de l’Àrea Social, serà la nova caixera batlessa al capdavant de la qualcada, després que Cristóbal Marqués hagi donat per acabada la seva etapa en aquesta funció.

Les altres persones que conformen la junta són Catalina Rotger, caixera casada, Juan Moll com a caixer pagès, Marina Llambias com a caixera fadrina, Joan Tutzó com a caixer capellà, Carlos Camps com a caixer policía i Lito Vinent com a fabioler.

Benejam va encetar la vetllada amb un discurs en què va    reconèixer a les entitats locals per la important feina que desenvolupen «ajudant a fer ciutat i a vertebrar socialment Alaior». De la mateixa manera, també va voler posar en valor els comerços i tots els autònoms que lluiten diàriament per mantenir els seus negocis.