El cavall Clein SC, a la imatge, i l’egua Dulcinea GCM II han estat els millors exemplars de la raça menorquina en el concurs d’enguany. | MANOLO BARRO

TW
0

Clein SC i Dulcinea GSM II es van proclamar ahir campió i campiona, respectivament, del XXXI Concurs Morfològic de Cavalls de Raça Menorquina, que aquest cap de setmana s’ha celebrat al Recinte Firal des Mercadal.

Noticias relacionadas

La sessió matinal va acollir la celebració de la resta de seccions de morfologia corresponent a les egües. La guanyadora de la 5a (3 anys) va ser Lavanda TB, seguida de Licra i Lulu TB II; a la 1a (un any) es va imposar Naveta GSM II, seguida de Nitja i Neula de Son Vives; i a la 9 (de 7 i més anys) va guanyar Dulcinea GSM II, que finalment es va proclamar campiona de raça. A la secció 7a, prova celebrada el dissabte, es va imposar Grosella TB II, seguida de Koko GSM i Kenia.

Després de l’acte de lliurament dels premis, amb l’assistència de la presidenta del Consell, entre altres, va tenir lloc l’espectacle de clausura d’aquesta exitosa edició.