El taller de carotes va reunir 32 persones, entre infants, joves i adults | Manolo Barro

TW
1

CerclArt, la secció artística del Cercle Artístic, va celebrar aquest dissabte el seu ja tradicional taller de carotes. Una iniciativa que va reunir 32 persones, entre infants, joves i adults, que van deixar anar la seva creativitat damunt la llenya, partint de la inspiració que ofereix Joan Benejam.

L’entitat ha volgut dedicar a l’autor de la sarsuela «Foc i Fum» el taller d’enguany, tenint en compte que aquest 2022 és l’Any Joan Benejam.

Noticias relacionadas

L’activitat va tenir lloc a la sala d’actes Jeroni Marquès, i estava organitzada en dos torns. El primer era per als més petits de la casa. Hi van participar uns 20 fillets, els quals van demostrar unes ganes immenses, pel que representa recuperar propostes ambientades en la festa.

Al cap d’una estona, a mig matí, va ser l’hora dels majors. Finalment van participar en el taller 12 persones, que van disposar d’un parell d’hores per dissenyar i elaborar les seves il·lustracions, dedicades igualment a la figura de Joan Benejam. De nou, la iniciativa de CerclArt va resultar un èxit, per la participació obtinguda i per les carotes com per les carotes creades.