Capell de Menorca Lines per als subscriptors i lectors de MENORCA «Es Diari»

TW
0

La naviliera Menorca Lines, que cobreix els trajectes de Trasmapi a la ruta Ciutadella-Alcúdia, inicia aquest dimecres una campanya promocional dirigida als subscriptors i lectors de MENORCA «Es Diari», que consisteix en la distribució de 3.000 capells.

Noticias relacionadas

Els lectors del rotatiu insular podran recollir un capell a les llibreries i punts de venda, fins acabar les existències, mentre que els subscriptors podran passar a recollir-lo a les oficines de Maó (Avgda. Cap de Cavalleria, 5. Polígon Industrial. POIMA) i de Ciutadella (Beat Castell Camps, 32). La naviliera pitïusa Trasmapi començà el passat 1 de juny a operar a la línia marítima Mallorca-Menorca entre els ports d’Alcúdia i Ciutadella, ofertant  dues freqüències diàries amb el fast ferry «Fairweather», que té capacitat per a transportar 400 passatgers i 65 vehicles.

Menorca Lines incorpora aquesta setmana, coincidint amb la celebració de les festes de Sant Joan, un segon vaixell d’alta velocitat a la ruta entre Alcúdia i el port de Son Blanc de Ciutadella. Es el ferry «Chenega»    amb la mateixa capacitat de passatgers, vehicles i càrrega rodada que el «Fairweather». Després de les festes  mantindrà dues rutes diàries, però les augmentarà durant els caps de setmana.