TW
0

Faltaven set minuts per les dotze i mitja quan el fabioler, en Juanlu Gelabert, a peu i portant la bandera, ha arribat fins a Ses Voltes. Allà, ha penjat l’estendard a la columna de la primera arcada i ha començata sonar el tambor i el fabiol. Ha estat llavors quan, un darrere l’altre, han començat desfilar cadascun dels 120 cavalls i cavallers que es mantenien en la colcada després de l’abandonament d’un cavaller i la retirada del caixer pagès de migjorn, Siscu Capó.

Igual com la nit anterior, s'han fey dues voltes. L’anada i tornada dels cavalls entre les places de la Catedral i Nova ha esat ràpida, tot just 21 i 25 minuts en cada una d’elles. Durant aquesta estona, es s'han produït un parell de caigudes de cavallers i qualque ensurt més entre cavalls, però sense conseqüències importants.

Noticias relacionadas

Santa Clara

El fabioler ha despenjat el penó a les 13.11 i tot seguit la comitiva ha enfilat pel carrer de Santa Clara per iniciar el caragol.

En el Convent de Santa Clara i en els carrers que conformen el caragol l’animació ha esat absoluta. Amb molta manco gent que la nit anterior, quan es van fer tres voltes, la colcada ha transitat més pausada pels carrerons, fent entra en aquelles cases preparades per a l’ocasió.