TW
1

Ciutadella també ha recuperat enguany la celebració de la festivitat de la Mare de Déu del Carme, amb la missa i la processó marítima organitzades per la Confraria de Pescadors de Ciutadella, després de l’absència els dos darrers anys per la pandèmia de la covid-19.

Ahir al capvespre, l’església de Sant Miquel va acollir la celebració de l‘Eucaristia en sufragi de l’ànima dels pescadors difunts. Una vegada acabada la missa, va sortir la processó en què la Mare de Déu del Carme va anar acompanyada del clergat i de les autoritats. Una vegada al port, la processó marítima va anar encapçalada per l’embarcació «Rosa Santa I» que portava la Mare de Déu i estava formada per altres embarcacions que es van afegir a la festivitat, guarnides amb banderes i gallardets, i van arribar fins a la bocana del port.

Noticias relacionadas

Seguidament, els convidats van assistir a un aperitiu organitzat per la Confraria de Pescadors que va tenir lloc al restaurant del Club Nàutic de Ciutadella.

La celebració de la festivitat de la Mare de Déu del Carme a Ciutadella ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ciutadella, Consell insular i la Federació balear de Confraries de Pescadors.

El dissabte vespre es va celebrar al port de Ciutadella, davant l’edifici de la Confraria de Pescadors, una revetlla amb la participació de Feim Poble amb motiu de la festa en honor a la Mare de Déu del Carme.