Un moment del jaleo d'aquest diumenge a la plaça de s'Algaret | Gemma Andreu

TW
2

Fornells viu de ple el seu segon dia gran de les festes de Sant Antoni. Açò sí, tot i la forta calor dels darrers dies, ja que Menorca està en alerta un altre dia per les altes temperatures. Per aquest fet, s'ha decidit escurçar el jaleo d'aquest diumenge, i s'ha suprimit una de les tres voltes i només se n'han fet dues més la final, la de l'entrega de les canyes, que s'ha celebrat damunt les 2 del migdia.

La jornada ha començat de bon matí, a les 8.30 amb la diana a càrrec de la banda de música des Mercadal. Mitja hora més tard ha començat el replec, amb la soritda del fabioler, que ha començat a recollir els membres de la colcada, començat per la caixera sobreposada i acabant amb la batlessa.

gg240722001 (13).jpg
Els cavalls han recorregut els carrers de Fornells des de primera hora | Gemma Andreu
Noticias relacionadas

Damunt les 11, la celebració s'ha traslladat a l'església de Sant Antoni, on ha tingut lloc la missa de caixers, que s'ha celebrat de manera solemne.

gg240722001 (35).jpg
Aigorós a la missa de caixers | Gemma Andreu

Tot ha estat a punt idò, per veure de nou saltar els cavalls a la plaça de s'Algaret, al costat de la mar. I així ha estat, amb les dues voltes de jaleo que han fet gaudir als assistents que cada vegada eren més nombrosos, que ha culminat amb l'entrega de canyes i amb més ganes de festa que mai.

gg240722001 (56).jpg
Jaleo per segon dia consecutiu a la plaça de s'Algaret | Gemma Andreu