Els aficionats no es van perdre les diferents proves. | Katerina Pu

TW
0

Les instal·lacions de Son Martorellet, a Ferreries, van acollir ahir la primera jornada del IX Campionat de Balears Morfo-funcional de Cavalls de Pura Raça Espanyola, amb la participació de trenta-cinc exemplars que pertanyen a vint ramaderies, la majoria dels quals són de Menorca.

Ahir es van celebrar les    quatre proves de funcionalitat corresponent a les seccions de semental de 4 anys, semental de 5 i 6 anys, semental de 7 o més anys i també la de cavalls sanats.

Per altra banda, en la modalitat de morfologia van competir els exemplars inscrits en les seccions de poltre i poltra d’1 any, de poltre i poltra d’2 anys, poltre de 3 anys, semental de 4 anys, semental de 5 i 6 anys, semental de 7 o més anys, i cavalls sanats.

Aquest diumenge es celebraran la resta de proves de morfologia, amb el lliurament dels premis especials de la novena edició del campionat balear de cavalls de pura raça espanyola.

Associació

El certamen balear ha estat organitzat per l’Associació Menorquina de Criadors de Cavalls de Pura Raça Espanyola    i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ferreries, Consell insular i Son Martorellet