Acte de promoció i degustació del formatge organitzat a l'Eroski de Sant Lluís.

TW
0

El director d’Eroski a les Balears, Alfredo Herráez, ha donat a conèixer les previsions de venda del formatge Mahón-Menorca amb Denominació d'Origen Protegida als seus supermercats. En concret, està previst assolir enguany la xifra de 340.000 quilos, el que representa un 2 per cent més que l'any anterior.

Aquest dijous a l’Eroski Center Sant Lluís i amb motiu de la I Fira del Formatge Mahón-Menorca que se celebra des d'aquest divendres a Maó ha tengut lloc la celebració d’un acte de promoció i degustació d'aquest producte.

Noticias relacionadas

Eroski fa feina a Menorca amb 9 proveïdors locals de formatge de Menorca i distribueix a Balears un total de 10 marques comercials. Alfredo Herráez afirma que «l’excel·lència d’aquest producte genuí ha fet que Eroski hagi establert des de fa molts d’anys un compromís ferm amb la promoció i distribució del formatge amb denominació d'origen Mahón-Manorca».

Així, als supermercats Eroski de les Illes es poden trobar tant el formatge parteuritzat com el formatge artesà, aquest darrer fet amb llet crua de la mateixa explotació ramadera.

Han assistit a l’acte Josep Pastrana, conseller d'Economia del Consell de Menorca; Joan Bosco Triay, president del Consell Regulador del Formatge Mahón-Menorca; productors, proveïdors locals i representants d’Eroski a les Illes Balears.