La prova popular va reunir a petits i gran, que no van dubtar a camina o córrer per la causa. | Josep Bagur Gomila

0

Al voltant de 250 persones es van sumar aquest diumenge a la I Cursa Contra la Violència Masclista que organitzaren l’Ajuntament de Sant Lluís, el Consell insular, la Delegació a Menorca de la Federació d’Atletisme de Balears, i Elitechip. Un esdeveniment que va resultar tot un èxit, gràcies a la implicació d’atletes i famílies senceres, que no dubtaren a moure’s en aquesta reivindicació en contra de la violència sobre les dones.

El Pla de sa Creu va ser el punt d’inici i final de la prova, per una banda, de la cursa de fons de 10 quilòmetres, que va reunir fins a 137 corredors que van competir contra el cronòmetre. I per l’altra la prova més popular, en la que van prendre part un centenar de persones, petites i grans.

La classificació final de la cursa de fons la van encapçalar, en categoria masculina, Juan Moreno (35’40’’), Antonio Saavedra (36’56’’) i Cristian Valcárcel (37’05’’). I en la femenina, la primera va ser Maria Pallicer (38’44’’), seguida de Katty Holguin (40’56’’) i Marta Orives (42’04’’).