Les parets de la pista principal del pati llueixen el mural que ha completat Jordi Cárdenas, i que inclou referències a disciplines artístiques i creatives, així com també a les ciències, per fer honor al personatge de Ruiz i Pablo

TW
0

L’escola pública Àngel Ruiz i Pablo, des Castell llueix, a la paret del pati, el mural que ha pintat l’artista i exalumne del centre, Jordi Cárdenas, el qual completa el projecte iniciat el curs passat per part de l’alumnat.

La intervenció artística, que ha tingut un cost de 1.200 euros, ha acabat fa uns dies i inclou el retrat de l’escriptor castellà que posa nom al centre.

Com apuntava aquest dimarts el mateix pintor, «l’obra vol representar l’escola i la seva idiosincràsia, partint del personatge de n’Àngel Ruiz i Pablo». És així que l’autor ha destacat el bust del literat menorquí, acompanyat d’elements que fan referència a la ciència, la literatura, la plàstica i la música.

El director del centre, Vicenç Marí, apuntà que «el mural que vam pintar el curs passat representava el poble des Castell i faltava lligar-ho amb l’escola, perquè quedés una paret mural on es repressentessin els elements principals» del poble i el vincle amb el centre escolar.