Visita al geriàtric de Ciutadella la Tuna de Medicina de Barcelona | Youtube: Ciutadella Televisió

TW
0

Aquest cap de setmana ha visitat Ciutadella la Tuna de Medicina de Barcelona, una formació de la qual formen part tres ciutadellencs, Aleix Capó, Miquel Font i Albert Pons, i que ha oferit actuacions per a la gent gran de Ciutadella i pels carrers del poble.

La visita va començar aquest divendres, amb intervencions a l’Associació de Pensionistes i Gent Gran de Ciutadella el capvespre, i el dissabte matí va ser a la plaça de Sant Antoni, per acostar la seva música als residents del Geriàtric Municipal. Més tard, han visitat Santa Rita i han fet un recorregut pels carrers del centre i fer visites als seus familiars.

Aleix Capó és estudiant del doble grau d’Enginyeria Mecànica i Electrònica, Miquel Font cursa Matemàtiques i el grau internacional Business, i Albert Pons fa els Estudis Superiors de Música al Conservatori del Liceu.

A la Tuna de Medicina, els ciutadellencs han aportat bones dosis de música menorquina, que han incorporat al seu repertori. Així, es podia sentir sonar algunes «Jotes Parranderes» o cançons com «Plora guitarra», a més de populars espanyoles, com ara pasdobles o valsets, i títols llatinoamericans, especialment de Mèxic, amb diferents boleros i ranxeres.