La trobada, aquest diumenge, al pati del Convent de Santa Clara de Ciutadella.

TW
6

Al voltant de 70 persones es van reunir aquest diumenge al pati de Santa Clara, a Ciutadella, amb motiu del Dia de la Dona, el 8 de març, per manifestar de forma lúdica el seu desig d’una «església renovada on les dones tenguin el seu lloc reconegut amb igualtat i dignitat».

Aquesta concentració, convocada per l'associació cristiana Alcem la Veu i que va comptar, entre d'altres, amb la presència del vicepresident del Consell Miquel Àngel Maria, i qui va ser abadessa Carme Mesquida, es va replicar a d'altres ciutats del país baix el lema «Caminam juntes per la igualtat i la dignitat en l’Església».

Mitjançant els càntics i la lectura d’un manifest, els assistents van lamentar «les discriminacions per raó de sexe o gènere, el silenciament i la invisibilització, la impossibilitat de formar part en la presa de decisions, la visió negativa de la nostra sexualitat o la negació del sacerdoci» a les dones.

«Somiam en una església que sigui comunitat d’iguals, més plural i menys jeràrquica, on les dones puguin ser subjectes de ple dret, amb veu i vot», van concloure en el seu manifest.