Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, l'Ajuntament d'Alaior presenta aquest vídeo on vuit dones d'Alaior expliquen les seves vivències i experiències. | Youtube: Ajuntament d'Alaior

TW
0

Vuit dones de diferents àmbits professionals diversos, amb mirades diferents. Aquest és el vídeo que ha publicat l'Ajuntament d'Alaior amb motiu de la celebració del Dia de la Dona el passat 8 de març, amb el que vol homenatjar les dones del municipi.

Les protagonistes són Juana Fortuny, comerciant i autònoma; Toñi Barro, xòfer; Mar Gomila, estudiant de fagot i piano; Yosra El Hajovi, integradora social; Maria Ametller, veïna centenària; Juana López, primera dona regidora i caixera batlessa d’Alaior; Marga Llambias, presidenta de la Unió de Pagesos i madona d’Algendar d’En Gomila i Neli Llufriu, coordinadora de l’agrupació local de Protecció Civil.

Elles expliquen les seves vivències i opinions sobre el paper de la dona en la societat i la importància d'ajudar les que s'inicien en els seus àmbits professionals. Algunes també diuen que han patit alguna discriminació per se dona, mentre que altres diuen el contrari.