El paper dels voluntaris és garantir que es faci un bon passadís als Jocs des Pla | Josep Bagur Gomila

TW
14

Els Voluntaris de Sant Joan fan una crida «a les persones que estimen les festes de Sant Joan», perquè se sumin com a voluntaris per informar i col·laborar durant els Jocs des Pla i fer un bon carrerany que garanteixi la seguretat en l’acte més espectacular, i perillós, de les festes de Ciutadella.

Desde l’Ajuntament, que també s’afegeix a aquesta crida, recorden que els voluntaris, a peu d’arena, durant els Jocs des Pla van amb un braçalet de color groc que els identifica, i són els encarregats de fer aquest passadís sigui prou ample perquè els cavalls puguin passar-hi i per tal d'establir una mesura preventiva pels possibles accidents.

Noticias relacionadas

Els voluntaris no estan sols en aquesta feina, ja que també hi ha els membres de l'Agrupació de Protecció Civil de Ciutadella, i tot sota la coordinació de la Policia Local de Ciutadella.

Les persones interessades en apuntar-se com a voluntaris poden escriure a voluntarisdesantjoan@gmail.com i també poden trobar més informació a la pàgina de Facebook dels Voluntaris de sant Joan.