Carlos Guillem López és un dels components de l'agrupació musical Es Ranxo.

TW
1

Es Castell ha revelat qui serà el pregoner de les festes de Sant Jaume d'enguany. L'Ajuntament ha decidit que assumeixi el càrrec Carlos Guillem López «Gueñitu», que serà l'encarregat d'anunciar l'inici de les festes patronals del municipi.

Vesí des Castell «des de sempre», on resideix amb la seva família, «ha estat sempre dispost a col·laborar en tots els projectes que contribueixen a fer poble», asseguren des del Consistori, que afegeixen que «és una persona que estima i viu el poble».

Noticias relacionadas

Ell mateix es defineix com un «enamorat de la mar» i també del món de la música tradicional. De fet, és un dels components de l'agrupació musical Es Ranxo, un grup d'amics des Castell que s'ajunten per Sant Jaume i canten pels carrers del poble.

La setmana passada, recorda Carlos Guillem López «Gueñitu», el batle des Castell, Lluís Camps, li va telefonar «i jo vaig pensar que seria per preparar l'actuació d'Es Ranxo, però era per demanar-me si volia ser el pregoner de les festes».

S'ho va prendre, reconeix, «amb molt de respecte, però si han confiat en jo, ho faré i no els fallaré». Avisa «Gueñitu» que no llegirà cap paper, «seré jo mateix, davant el meu poble». Una responsabilitat que assumeix «molt content i amb molt de gust».