Es dibuixaran al cel de Ciutadella diferents figures durant uns 10 minuts.

TW
0

Espectacle original i inèdit a Menorca, el que tindrà lloc a Ciutadella el dia de Sant Joanet, el 25 de juny, com a cloenda de les festes, i que complementarà els tradicionals focs artificials.

La festa de clausura de Sant Joan se celebrarà com els darrers anys a la plaça des Born, on a partir de les 20 hores un concert infantil, a càrrec del grup Pinyeta Pinyol, amenitzarà el final de festes. Després, devers les 22 hores, pujaran a l'escenari el grup migjorner, Binigaus Band.

Noticias relacionadas

Un cop acabat el concert tindrà lloc la gran novetat d'enguany, un espectacle amb drons il·luminarà el cel de Ciutadella. L'Ajuntament ha contractat a una empresa que realitza espectacles nocturns amb drons, que oferirà un muntatge amb 150 drons il·luminats i que, de forma coordinada i amb música d'acompanyament, dibuixaran al cel diferents figures durant uns 10 minuts. Els drons s'enlairaran i aterraran des de l'aparcament de Dalt sa Quintana i volaran per la zona de sa Vinyeta, i es podran veure des de la plaça des Born i el passeig marítim.

Després de l'espectacle de drons, al voltant de les 23.45 hores es llançaran els tradicionals focs d'artifici que posaran punt final a tots els actes festius de Sant Joan 2024.