Des de l’Ajuntament s’anima a tothom a vestir-se de blanc aquest divendres i visitar es Mercadal

TW
1

Es Mercadal viurà aquest divendres entre les 19 i les 23 hores una «Nit blanca», un esdeveniment organitzat per l’Associació de Comerciants del poble amb l’objectiu d’incentivar el comerç local i en què l’única consigna és vestir de blanc.     

Els comerços del poble romandran oberts fins a les 23 hores i paral·lelament s’han organitzat diferents activitats, com ara classes de ioga i actuacions musicals, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament des Mercadal i altres entitats del poble.

Des de l’Ajuntament s’anima a tothom a vestir-se de blanc aquest divendres i a participar activament en qualsevol dels actes que tindran lloc o simplement a passejar pes Mercadal i gaudir d’una nit de compres a la fresca.     

A la placeta de l’Església hi haurà ioga amb cadira i ioga kundalini, música en viu a la terrassa de l’Hostal Jeni, una xocolatada amb gloses a càrrec de Soca de Mots a la plaça Pare Camps, després ioga vinyasa i concert de Concos Quars a la plaça de l’Església i, finalment, música en viu a càrrec de Left Handy.