Els deu autors que participaran en aquesta obra col·lectiva, que es publicarà en el marc dels Quaderns de Folklore, es van reunir dissabte passat. | MANOLO BARRO

TW
0

Les memòries d’infantesa i joventut dels membres d’una mateixa generació a l’Alaior dels anys seixanta i part dels setanta protagonitzaran el següent Quadern de Folklore, que ja està preparant l’historiador i responsable d’aquesta col·lecció, Josep Portella.

El llibre portarà per títol «Alaior, quan érem infants i joves», i l’objectiu, segons explica el mateix Portella, és que es converteixi en un regal durant les properes festes de Sant Llorenç. És per açò que es presentarà el pròxim 29 de juliol a la Sala de Cultura Sant Diego.

Deu autors

El llibre pretén seguir el rastre de l’obra «Ciutadella, quan érem infants i joves», que es va publicar l’any passat amb una gran acollida, i comptarà amb la participació d’un total de deu autors, que amb els seus records personals construiran    una «fotografia de la vida popular al poble».

Hi participaran Ponç Pons, Pere Gomila, Pere Alzina, Fanni Melià, Anselm Barber, Llúcia Mascaró, Gabriel Garriga, Xisca Riudavets, Joana Sintes i Antoni Gómez Arbona. Els records de tots ells s’acompanyaran amb una setantena de fotografies, que permetran completar la seva visió de l’època.