TW
0

Prueba
superada

A raíz de que alguien amigo de lo ajeno en nuestro colegio se hizo con un dinero perteneciente al material escolar de nuestros alumnos, nos vimos en la obligación moral de hacer algo para recaudar el dinero robado.Contando ya con toda la problemática de nuestro centro y la ya sabida poca colaboración, decidimos hacer una venta de cocas y pizzas los viernes durante 7 u 8 semanas y con un resultado final de prueba superada, y por este motivo queremos decir a todos/as los/as padres/madres que han traído cocas y pizzas cada semana y han participado en las ventas (especial mención a las mamás de Paco de 2º y Alex de 5º por su colaboración semanal aportando el material necesario y haciendo las pizzas in situ) muchas gracias por vuestra colaboración, con estas ayudas demostramos que, aunque siempre seamos las mismas, si se quiere se puede.También agradecer al equipo directivo y al resto de profesores por dejarnos realizar esta iniciativa e interrumpir sus clases y colaborando también con nosotras.

Al final los beneficiados son los niños/as.

Gracias a todas /os.

Desde esta carta agradecer también públicamente al estanco San Manuel , juguetería Serba y Bouquets Beni, por su aportación a nuestra cesta de Navidad, que cada año aportan desinteresadamente.

Rosana y Sara Pascual Badillo
APIMA C.P ANTONI JUAN ALEMANY
Maó

Aigua
dessalada?

M'agradaria que algú me resolgués els dubtes que tinc sobre si és convenient, o no, el que es dugui l'aigua dessalada a les nostres vivendes de Ciutadella.En primer lloc crec que seria molt interessant saber quin seria el preu final d'un rebut de consum mitjà d'aquesta aigua, ja que a més de l'aigua que consumim, estem pagant el comptador, el cànon i el clavegueram de la vivenda i si a açò hi afegim el preu de l'envasada que hem que comprar, el seu desplaçament (que si vivim a un pis sense ascensor, resulta bastant costós), les despeses dels aparells que hem de renovar o reparar per emprar l'aigua que se'ns subministra i no oblidem el que és més important: la nostra salut. Jo no som metge però sé molt bé que l'excés de nitrats i sal pot perjudicar els ronyons, el fetge, la pressió arterial... segur que els professionals de la medicina hi afegirien moltes més coses.Ja hi ha moltes famílies que han optat per instal·lar un aparell d'osmosi, però a més del preu de la compra inicial hi tenen que afegir el dels filtres que s'han de substituir molt sovint. Segur que seria més car comprar l'aigua dessalada?

Si ens puja el preu de l' electricitat, ens resignam, si tenim que pagar factures prou grosses per l'ús del mòbil o internet ho fem en canvi pel que és primordial per la nostra supervivència s'arma un gra esvalot. És normal?

A la part del Llevant de l'Illa voldrien una dessaladora, és que allà sortiria més barat el dessalar-la, o és que són més espavilats que els ciutadellencs?

Margarita Bosch Mesquida
Ciutadella

Betlem a "Ca n'Àngel" as Mercadal

En aquestes dates nadalenques, a moltes llars seguim la tradició de muntar un petit betlem, però a casa d'en Biel Mascaró la cosa va una mica més enllà i m'atreviria a dir que ja és devoció, el que tant ell com la seva família senten per el muntatge d'aquets.Record de petit, el dia de Nadal, haver anat amb els meus pares, com tots els fiets del poble, a "ca ses monges", a veure aquell betlem, que d'entrada ja ens deixava bocabadats per les seves dimensions. Amb els anys, jo també hi vaig dur els meus fills i vaig saber que l'artífex d'aquella obra era en Biel.Quan l'edifici de ca ses monges va passar a ser l'actual geriàtric, en Biel va començar a fer el betlem a casa seva, obrint sempre les portes perquè tots en poguéssim gaudir. A l'hora participava també en el muntatge del betlem de l'església
Fa uns mesos, parlant amb en Biel varem acordar muntar aquest any, un Betlem a "Ca n'Angel", local situat a la Plaça de la Constitució, un lloc idoni al centre del poble.
Aquests dies podrem veure el resultat d'una feina acurada i ben feta. Gaudirem tots d'aquest betlem, que sens dubte embellirà l'estampa del nostre poble i alegrarà les passejades dels veïns en aquestes festes tan assenyalades.

En nom de l'Ajuntament volem agrair a totes aquelles persones que de forma desinteressada, d'una o altre manera, fan feina pel bé de la comunitat, en aquest cas concret, felicitar a Biel Mascaró, juntament a Llorenç Crespí i a Manolo Pascual que també hi han col·laborat.

Així idò, aquest any gaudirem d'un original ambient de Nadal a sa Plaça des Mercadal.

Xisco Ametller
Batlle des Mercadal