TW
0


Enhorabona al nostre amic Toni Gomila Gomila

Compartim l'amistat amb en Toni Gomila des de tota la nostra vida, vam néixer al mateix poble, as Migjorn Gran, vam anar a escola junts, vam compartir les primeres sortides fora poble junts, les primeres novietes, moltes festes i també com és llei de vida ens ha tocat compartir moments dels dolents, d'aquells que no són ben arribats, però que tanmateix arriben, i que amb força atrevessam i ens fan créixer com a persones. En definitiva, i per acurçar, duim compartint amb en Toni Gomila tota la nostra vida.

Ell des de sempre ha estat l'esportista del grup, ja pot fer un fred de neu, una tramuntanada d'aquelles que no ens deixa treure el nas al carrer, o una bona xafagor a l'estiu, que ell gairebé cada dia des de fa molts d'anys es posa les seves sabates d'anar a córrer (un consell, mai aneu a comprar unes sabates amb un corredor si no voleu perdre el seny a la botiga mentre es desideix entre una o unaltra) i parteix a fer quilòmetres.

A la majoria de nosaltres la manteta i la taula camilla ens aturen de seguir-lo.

I a què ve tot això? Idò vé que volem aprofitar aquest mitjà per donar la nostra enhorabona pública al nostre amic, ja que als seus 42 anys surten les recompenses dels seus sacrificis, al seu esforç i a la seva constància. El pasat 27 d'octubre va ser el primer menorquí en entrar a la meta a la XIII Mitja Marató Illa de Menorca celebrada a Ciutadella, amb un temps de 1.20.09, el quart de la general. I el passat cap de setmana va arribar de nou el primer a la I Cursa de la Dona Maó 2013 amb un temps de 0.26.43.

Idò, això, que enhorabona!

Emil Zátopek unic corredor guanyador de tres medalles d'or a les mateixes olimpiades en totes les distàncies de fons, va dir: «Qui vulgui guanyar que corri cent metros, qui vulgui experimentar la vida que corri maratons».Noltrus seguirem experimentant la vida amb la companyia del nostre amic Toni, però això sí, de córrer que corri ell que es qui en sap i que seguesqui recollint premis.

Endevant Toni!

Jaume Gonyalons Casalí i els teus amics
Es Migjorn Gran

Una carrera solidària

Més de mig miler de persones vam córrer dissabte per una causa solidària. La «I Cursa de la Dona» ha reunit atletes, dones, homes, joves, famílies, fillets... una representació fidel de la societat maonesa i menorquina unida per la consciència social i esportiva. En aquesta convocatòria era vigent més que mai el principi «lo importante es participar» i la resposta obtinguda així ho corrobora, tot desafiant una meteorologia poc col·laboradora. A tots els qui van intervenir en la idea, l'organització, el muntatge i el desenvolupament de la carrera agraïm sincerament la seva aportació i feina. Apalliser, Elitechip, Distribuciones Goñalons, Esencial proyectos, Gràfiques Menorca, Autoritat Portuària de Balears, Alba i Aspanob han fet possible aquesta iniciativa de l'Ajuntament de Maó, nascuda amb voluntat de continuïtat. Esperam que l'objectiu de sensibilitzar contra la violència masclista i la col·laboració amb dos entitats de malalts oncològics s'hagin també satisfet.Moltes gràcies a tothom!

Equip de govern municipal de Maó