TW

Després de molt de temps sense escriure m'he decidit a tornar-hi. Sincerament, aquest estiu han passat moltes coses, unes de millors i altres pitjors. Dic açò perquè aquest estiu mentre llegia «es Diari» vaig veure una notícia d'un tema que jo n'havia fet referència fa quatre anys i el destí de la vida ha fet que quatre anys després i exactament a les mateixes festes de poble hagin passat uns fets que no tenen nom. Jo deman: Què els hi passa a segons quins joves? Evidenment no vull generalitzar perquè la realitat i veritat ès què la majoria de joves caminen amb bona fe, respecte i valor. Enhorabona per aquesta joventut, podeu anar i caminar amb la cara molt alta per el carrer!

Quan vaig sebre la notícia que uns joves incontrolats van provocar destrosses dins un autobús a la matinada del dissabte de les festes des Migjorn Gran, no m'ho podia creure que la gent per ser feliç tingués que fer açò. Una altra realitat és què segur que lo que van haver d'aguantar, tant el conductor com els passatgers no va ser gens agradable. La meva humil opinió és que actes d'aquest tipus posen amb perill la continuitat del Jaleo Bus amb lo important que és aquest servei. perquè evita molts accidents a la carretera i ens dóna l'oportunitat a la societat menorquina de fer un punt més alhora de beure, passar-s'ho bé, no haver d'agafar el cotxe a hores poc agradables i tornar amb tanquilitat dins l'autobús.

No és excusa que els joves a lo millor haguessin abusat de l'alcohol, és un problema de principis i actitut, fets d'aquests no s'han de tolerar mai més. Aquest any hem fet una passa cap enrera com els crancs, per açó hem de reflexionar tots perquè els petits detalls de la vida fa que una societat pugui viure amb més o menys esperança, pau i felicitat. Tenim tot l'hivern per millorar i aprendre lo millor dels nostres avis, pares i persones que ens vulguin dur pel millor dels camins per poder ser persones de bé. Clar que hem d'anar a les festes de poble, per açó és l'estiu però amb seny perquè actes d'aquests poc cívics posen en perill un autobús ple de persones. Entre tots hem de posar ordre, coherència i responsabilitat per poder tornar amb el Jaleo Bus tranquil·lament. La sincera realitat és què per culpa d'una minoria no ho han de pagar tots els joves ja què no és la imatge de la joventut menorquina. Són uns fets desgraciats però possiblement s'hauran de prendre mesures davant aquests fets i sancionar d'una manera o altra. On és el respecte i els valors ja què l'essència per conviure millor en aquesta societat tant canviada? Tinguem fe per aconseguir que hi hagi més pau dins la societat.