TW

És molt difícil que vostè arribi a llegir aquesta carta, ja que la seva posició i rang són molt diferents al meu, com també ho són les nostres prioritats.

Jo no represento ni em dona suport cap col·lectiu ni partit polític ni res que s'hi assembli, això si, represento a la meva família, als meus dos fills, un nen d'11 anys i una nena de 8 i a la meva dona, als que estimo i protegeixo amb tota la meva capacitat.

Jo no sé quins ingressos té vostè ni cal que m'ho digui, però sí que m'agradaria que comprengués que no és el que cobrem la gran majoria d'espanyols, amb el greuge que a Menorca tot se'ns encareix molt més, des del transport fins als productes bàsics de la compra diària.

L'últim impost dissenyat pel seu equip i vostè mateix és el de transaccions de vehicles d'ocasió entre particulars...
Açò ho vam descobrir fa ben poc perquè, com tot, ho fan un poc d'amagat. Va avariar-se el meu cotxe i no he pogut comprar-me'n un, per molt pla PIVE que vostès tant anunciïn. Un amic, dels de veritat, que tenia un cotxe sense emprar, vell està clar (més de 20 anys), me'l regala sabent molt bé de la meva necessitat i quan vaig a fer el canvi de nom m'informen que també hi ha que pagar un nou impost, que només s'aplica a les Illes Balears i que he de pagar, només per l'impost, més de 500 €.

Ja no puc pagar més!

Per què ens oprimeix tant Sr. Bauza? Per què no ens deixa viure?

Vostè pot parlar d'herència rebuda per anteriors governs, incloent també els del seu propi partit, però no pot pretendre que ho paguem tot els ciutadans!

La gran majoria estem farts i avergonyits de la seva pèssima gestió política l'haguem votat o no, però imagino que a vostè això no li importa perquè així ho demostra.

Dir també a tots els afiliats al PP i cadascun dels representants polítics de diferents administracions, que per molts descomptes que el seu partit els ofereixi, amb el seu militarisme aproven totes i cadascuna de les decisions del seu partit, sent d'aquesta manera còmplices de la desgràcia de molts dels seus conciutadans. Pensin que no som tant diferents, tot i tenir posicions diferents a les seves, tenim família, somnis, necessitats, volem un futur millor per nosaltres i els nostres fills. Mereixem l'oportunitat de ser feliços, viure dignament i poder arribar a final de mes, o vostè no ho troba així, Sr. Bauzà?