TW

Des de l'Ajuntament i des de la Regidoria d'Esports des Migjorn Gran volem fer arribar l'enhorabona a tot el grup de patinatge artístic des Migjorn Gran.

El passat dissabte dia 12 de juliol a les 21 hores amb el poliesportiu ple de gom a gom. Les més de 300 persones que van assistir, vam gaudir d'un espectacle de llum, color i gran patinatge que ens fa valorar tota la feina que fan les més de 40 patinadors i patinadores des Migjorn Gran.

Volem manifestar públicament l'enhorabona al nostre professor Nando Mestres, que va combinar a la perfecció els nombres de patinatge infantil amb aquells grups que comencen dins el món del patinatge amb nombres d'una gran tècnica amb els participants més veterans.

La més sincera enhorabona a tots els que treballen per fer el patinatge millor as Migjorn Gran, on també els pares i mares tenen un paper important recolzant aquesta activitat.

Així mateix aprofitam per animar a totes aquestes mares per què l'any que ve participin a l'activitat de Patinatge Adults, i també ens ofereixin un espectacle de patinatge adult implicant així a totes les edats en el Festival de Patinatge.

Finalment desitgem un bon estiu al grup de patinatge i apunteu el mes de setembre per començar un altre any d'espectacle, esport i salut al nostre municipi.