TW

Els membres del claustre de l'IES Joan Ramis i Ramis en exercici de les seves competències i funcions per vetllar pels aspectes pedagògics, creiem necessari fer públiques les següents consideracions sobre l'aplicació de la LOMQE el proper curs 2015-2016 i les repercussions en el nostre Projecte Educatiu de Centre.

1. El desplegament autonòmic de la llei s'ha fet molt tard i de manera precipitada la qual cosa ha dificultat, tot i l'exhaustiva feina dels òrgans competents, Comissió de Coordinació Pedagògica i Claustre, una planificació del curs vinent, que resulti adequada i coherent amb el que creim adient a nivell pedagògic.

2. Aquesta nova llei, que hauria d'abordar els problemes reals de l'educació, no contribueix a solucionar les necessitats de millora de la qualitat educativa al centre. Molt possiblement aquest gran fracàs es deu a la falta de diàleg amb la comunitat educativa.

És per açò que manifestam públicament la nostra preocupació per les probables repercussions negatives a nivell pedagògic que tindrà el desplegament d'aquesta llei el curs vinent i volem traslladar aquesta preocupació a la Conselleria d'Educació perquè prengui les mesures oportunes.

Aquest manifest ha estat aprovat per unanimitat en reunió extraordinària del claustre de professorat celebrada el dia 23 de juny de 2015.