TW
1

Creu Roja Ciutadella agraeix a la població la gran solidaritat durant les campanyes de Nadal 2015-2016.

Més de 80 fillets i filletes han rebut una mitjana de quatre regals el dia de Reis.

Un any més Creu Roja Ciutadella ha estat present a la fira de Nadal organitzada per l'Ajuntament de Ciutadella. S'ha duit a terme en dues línees, per una banda la campanya de recollida de juguetes, i per altre banda la venda de llibres de segona mà i d'altres més nous, durant els tres dies de fira.

La població una vegada més ha demostrat la seva solidaritat amb els més desafavorits, recaptant un total de 450,50€ que aniran destinats a un projecte de Cooperació Internacional de Creu Roja, que aquesta vegada anirà al projecte de refugiats, gràcies a la venda de llibres de segona mà i de llumetes que han elaborat els propis voluntaris amb teles de feltre.

També al costat de la mateixa fira s'ha fet recaptació de joguines per aquelles famílies més desafavorides i que han anat destinats a fillets i filletes de 0 a 13 anys. Una vegada deixada alguna joguina nova o en bon estat, després es podien fotografiar amb el pare noel a un photocall elaborat per la ocasió.

Durant els dies de la fira també s'han realitzat dos tallers pels més petits de la casa, un de fer estrelles a partir de fulls de paper per a reciclar i un altre d'arbres de Nadal elaborats a partir de revistes. Aquests tallers van ser molt participatius, una vegada elaborats, sels van poder endur a casa.

Per altra banda els dies 18 i 19 de desembre es va dur a terme la campanya, «Nadal és per compartir, compartir és la felicitació», campanya de recollida d'aliments a diferents supermercats a Ciutadella, amb la intenció de complementar les bosses que actualment ja es distribueixen a les famílies que venen derivades dels serveis socials de l'Ajuntament de Ciutadella. El complement que es demana que siguin productes nadalencs.