TW

Fa poques setmanes sortia a l'apartat de l'hemeroteca de MENORCA l «Es Diari», l'escrit on es recordava la denúncia que fa un any feia el GOB per la perillositat de la carretera general (tram Maó-Alaior) durant les obres. Sol passar que,  quasi sempre quan hi ha obres, els perills augmenten, i també és cert,  que durant un breu període de temps, es varen produir alguns accidents, si bé, també és cert, que les mesures correctores eren, sembla ser, les correctes i els accidents varen ser per excés de velocitat o altres motius no atribuïbles a les mateixes obres.

Bé, ja ha passat un any des d'aquella denúncia. I han passat sis mesos des que no governa el PP al Consell Insular de Menorca. Les obres de la carretera s'han aturat i, molta por en tenc, estaran aturades durant el pròxim any (més d'un any!, si els que governen al Consell avui tinguessin el que han de tenir, dirien a tots els menorquins quin és el calendari d'inici d'obres, que no és altre que,  com a prest, podran començar després de l'estiu que ve).

Totes les persones que empram aquesta carretera sabem de la necessitat que tenia de millores. No vull entrar en quina manera s'havia de fer (els tècnics haurien de ser els  encarregats d'opinar i decidir) però és una llàstima que ni amb açò no seguem capaços de  posar-nos d'acord.

També sabem totes les manifestacions i declaracions en contra que va fer el GOB quan curiosament governs d'esquerres van dur a terme les obres de la variant de Ferreries (ni una) i tota la propaganda quan es varen iniciar les del tram Maó-Alaior, curiosament quan governava el PP. Fa un any denunciaven la perillositat i ara, que estarà aturada un any, no és perillosa?

Té el GOB moltes coses a fer, si vol. Molta feina, perquè la part ecologista per la que va néixer, ha de vigilar i contribuir a què les coses es facin bé dins aquesta Menorca que ens estimem tots (no només ells). Però la política no és cosa seva o no ho hauria de ser. En qualsevol cas, se us veu massa el llautó!

Però, tranquils! Ara, amb governs d'esquerres, teniu moltes més subvencions i clar, les queixes i les denúncies minven, no?