TW

Aquests dies pels carrers des Migjorn ja es comença a olorar l'ambient de festes, i és que ja tornam a tenir aquí les festes de Sant Cristòfol de ses Corregudes.

Any rera any, repetim les mateixes tradicions i costums: anam a veure el primer toc de fabiol, se'ns posa la pell de gallina amb la primera volta del jaleo, ens emocionam amb les canyes...

Uns actes que per molt que passi el temps, ens fan viure unes festes increïbles per un gran poble!
Però en els darrers anys, hi havia un acte que per molts migjorners havia anat perdent es seu valor i significat: el jaleo d'ases.

Aquest any però tenim una nova oportunitat per fer que el dilluns dels ases torni a ser una festa familiar, divertida i, sobretot, de respecte als animals.

Des d'aquí vull donar les gràcies a les joves caixeres que amb la seva valentia, responsabilitat i bon humor, faran que visquem un jaleo diferent, divertit i ple d'energia.

També agrair l'esforç de la Banda des Migjorn per adaptar-se al nou horari, a l'Ajuntament per saber veure que era necessari fer un canvi per evitar mals majors i a totes les persones que d'una manera o altra han posat el seu granet d'arena per donar una nova oportunitat al dilluns dels ases.

Bones festes a tothom!