TW

Sí, sentiment d'enyorança és el que em produeix que deixi el servei el «Nura Nova».

D'aquí a uns mesos ens enrecordarem que l'únic barco que travessava el canal, hi hagués mal temps o no, era sempre el groguet, com quan hi havia al nostre poble, el «Ciudadela», el «Santa María de la Caridad» o el «Santa María del Pino», en definitiva Es Vaporet.

Quan d'aquí a poc, ens trobem amb parades tècniques, avaries, impossibilitat de navegar, mal temps, falta de passatge, etc. Quan estiguem com a dos mesos sense barco per anar a Mallorca, tots noltros trobarem a faltar Es Vaporet que sempre feia la travessia i ens duia fins Alcúdia i viceversa.

Un altra vegada més es demostra la idiosincràsia del poble ciutadellenc, que a vegades sembla que no sap prou bé el que vol, no es manifesta en els moments importants i desprès es queixa pels esdeveniments.

I, com és que no hi ha barco? Açò no pot ser? Com és que no passen? I ara què farem? Segur que la culpa la tenen els de Maó.

«Antes antes, va dir en Canyot». Ara ningú recolza la línia fidel i segura qui fins ara ha operat tot i les inclemències del mal temps, tot i les traves, tot i les imposicions, les inclemències, la competència de les grans empreses, etc. però desprès quan no la tinguem, tot seran llaments.

Des d'aquí vull donar la més sincera enhorabona a la gestió i servei desenvolupat per la companya Iscomar, i en especial al senyor José Ignacio Seguí Chinchilla per la seva constància malgrat els impediments, i la seva professionalitat en vers el poble de Ciutadella i de Menorca en general.

Ignacio, moltes gràcies, sort i ventura, en una altra singladura ens trobarem, una abraçada molt sentida.