TW

Hem esperat uns dies per observar com reaccionava el PP a la sentència que ha ordenat l'arxiu de la revisió de diversos expedients de contractació d'obres dels anys governats pel PSOE.

Com no podia ser d'altra manera, en la seva carta el PP no ha contestat cap dels arguments exposats en l'escrit de n'Antoni Gómez i en Pau Morlà. No poden, són presoners de les seves actituds i declaracions.

Per açò la Sra. Sugrañes s'ha amagat, perquè sap que els nostres exalcaldes tenen tota la raó. Ha quedat en evidència, una vegada més, defensant el joc brut i la manipulació política.

Un darrer exemple de la seva deriva extremista: si diuen que tot anava tan malament, com és que ben prest s'han pujat els sous de l'equip de govern fins als 300.000 euros cada any, amb 8 persones amb dedicació exclusiva pagats amb doblers públics (7 regidors i un càrrec de confiança)? Ara tenim l'equip de govern més car de la història.

No tots els polítics són iguals, i n'Antoni Gómez i en Pau Morlà han demostrat, en tot moment, una educació i una mesura exquisida en les seves declaracions públiques. L'horandesa i honestat de tots els regidors i regidores dels equips de govern socialistes n'ha sortit reforçada.

Des del PSOE-Alaior volem mostrar la nostra satisfacció per la decisió de la Justícia, que ha posat les coses al seu lloc, i ha demostrat la bona feina que els equips socialistes van dur a terme en els seus anys de mandat municipal. I cobrant molt més poc que els sous que tenen ara.

La residència geriàtrica i el centre de dia, les obres per a la instal·lació de la UIB, l'escola infantil Es Pouet, el centre de gravat, el centre cívic de Cala en Porter, el CP Mestre Durán, la peatonització de la plaça des Ramal, l'adquisició i remodelació de l'església de Sant Diego, la rehabilitació de l'escola de persones adultes, el pavelló esportiu de l'institut, la gespa a Los Pinos i al camp de futbol-7, la remodelació de nombrosos carrers, la canalització dels pluvials en sòl urbà, el pla de dinamització turística, etc., són algunes de les inversions més importants fetes d'ençà del 1995 fins a l'any 2011. Són prop de 25 milions d'euros a favor d'Alaior, amb la col·laboració de les altres administracions.

A tot açò, el PP en diu deute. Noltros en deim inversió en benestar social, cultural, educatiu i esportiu per a tots els alaiorencs i alaiorenques.

No hem d'oblidar tampoc que el finançament i l'inici de les obres per a la rehabilitació del Convent de Sant Diego i els doblers per al Centre Bit es van aconseguir durant els mandats socialistes. 10 milions d'euros més per convertir Alaior en una ciutat dinàmica i amb projecció comercial i econòmica, i no en una ciutat dormitori.

Imagineu, per un moment, que no haguéssim fet l'esforç econòmic per realitzar aquestes inversions. Com seria Alaior avui en dia?. No hi ha més preguntes senyoria.