TW

Les entitats esportives, culturals i lúdiques del poble de Ferreries, totes sense ànim de lucre i formades per gent de totes les ideologies, persones unides únicament per les ganes de fer poble, ens hem reunit i hem arribat a una sèrie de conclusions.

Que confirmam que algunes de les entitats aquí presents hem pogut gaudir d'aquest espai excepcional que és s'Auba sense cap cost ni condició ni problema per part de la propietat. Com deien ells mateixos a una carta ni tant sols van cobrar l'electricitat (caixers, pessebristes, Club Esportiu Ferreries, sa banda de música, etc…).

Que consideram una evidència que s'Auba es un excel·lent mostrador per exposar davant del poble les nostres activitats, tant per les dimensions com, sobretot, per la ubicació que pràcticament garanteix l'èxit de qualsevol acte, mostra o activitat que s'hi programi.

Que creiem en el gran valor que tindria aquest local per a totes les entitats del poble, sobretot des de la desaparició de la «Revista de Ferreries» que durant anys havia donat ressò a les activitats del poble.

Per això pregam a tots els representants municipals i a la propietat de s'Auba que re- considerin la possibilitat de continuar amb les negociacions.

Arts, Associació Bonsais Tramuntana, Amics del Betlem de Ferreries, Ateneu Musical de Ferreries.
La Menorca nua:ingènua i subtil.
Comissió Exposició Festes de Sant Bartomeu, Club Esportiu Ferreries.
Fotoclub F Llum, Agenda Local 21 de Ferreries.