TW

Amb aquesta carta, vull expressar la meva indignació amb la companyia aèria Easy Jet, concretament amb el personal de terra d’aquesta companyia a Menorca.

Dissabte dia 12/02 tenia previst agafar l’avió que va de Menorca directe a Londres (Gatwick), va arribar l’hora d’embarcar i es van anar formant files de gent, una supervisora anava passant un per un, per revisar que tothom portés la documentació necessària per volar, fins aquí tot bé.

Va arribar el meu torn, vaig mostrar el meu passaport, passaport covid, targetes d’embarcament i el formulari de localització de passatgers, aquest darrer és un document que demana el Govern britànic per entrar i sortir del país, fa preguntes relacionades amb la covid; on has estat, si has estat en contacte amb qualque positiu, on t’allotjaràs els propers 10 dies en arribar al destí, etc. I al final demana el dia d’arribada al destí, hora d’arribada prevista i nombre de vol, aquí on havia d’escriure el nombre de vol, em vaig equivocar i vaig posar el nombre de referència de vol.   

La supervisora em va dir amb un to altiu i sec que si no omplia de nou aquest formulari quedaria a terra, vaig quedar molt sorpresa com us podreu imaginar, jo era de les darreres de la fila, aquell formulari s’ha de contestar en calma i tarda uns 8-10 minuts, jo me vaig posar molt nerviosa però com vaig poder el vaig omplir a través del meu telèfon mòbil, ja havia entrat tothom a l’avió, quan el vaig acabar d’omplir vaig anar ràpidament al mostrador i les hostesses molt tranquil·les em van dir que feia 5 minuts que l’avió havia tancat portes, em vaig quedar en shock i em vaig sentir bastant humiliada, quedar a terra només per aquest detall, l’avió no va esperar ni 5 minuts per marxar.   

Un petit fall que us asseguro no té massa importància, porto 3 anys vivint a Anglaterra i unes quantes vegades viatjant desde Regne Unit a Menorca i a la inversa i cada vegada omplint aquest formulari. El més sorprenent és que Anglaterra, que són els que demanen (el Passenger locator form) mai es miren el contingut sinó que es miren si l’has omplert i et deixen passar, el mateix he pogut veure de Barcelona i Màlaga, es miren que el tenguis omplert i no es miren el contingut.

He comentat aquest fet a 5 persones que de fa anys fan feina a l’aeroport, tothom s’ha posat les mans al cap i es queden molt sorpreses que no em deixessin volar per aquest petit fall.   

De fet quan vaig arribar a l’aeroport de Londres vaig trobar dues treballadores espanyoles de la mateixa companyia, vaig explicar-les el viscut i em van dir que elles ni s’ho miren, i que fins i tot ha arribat a volar gent sense el qüestionari omplert. Em van dir molt sorpreses que em vaig trobar amb una mala persona, amb empatia 0, i que hauria de posar una reclamació contra la companyia.

Ja he posat una reclamació a la companyia aèria, espero se’m compensi de qualque manera, ja sigui tornant els diners o compensant amb un altre bitllet d’avió.

Tota aquesta situació em va suposar un bon problema, cancel·lar la feina de dilluns (començava feina nova), comprar un bitllet que només l’anada em va costar 300 euros, passar tot el dia a l’aeroport ja que vaig haver de fer escala…

Amb els anys que fa que viatjo mai havia tingut una experiència tan desagradable.