Sa capadeta

En Monegal del 'Paradís'

Valorar:
Nunca vista

Gerard Quevedo
Un "Sorprende" que vaig llegir, referent a un crític de televisió de "La Vanguardia" i el meu "zapping" habitual de tots els divendres vespre -els divendres, per jo, no fan res de bo a la "tele"- i que em va dur a "TeleMonegal" i allà vaig quedar, em va fer recordar, un cop més, com vaig conèixer, ara farà uns 30 anys, en Ferran Monegal. Va ser a Ciutadella, al seu bar El Paradís, ben davant del Seminari. Ell, en Ferran, duia l'establiment de begudes amb un altre company, també periodista, crec que anomenat Rodés. Tots dos feien feina, precisament, a "La Vanguardia" i s'alternaven, és a dir un s'estava a Ciutadella durant un o dos mesos, mentre l'altre romania al que ells anomenaven "la City", escrivint pel rotatiu en qüestió. I passat aquest termini, barataven les feines i així successivament. En fi, tot un luxe "antiestrès".

En Ferran Monegal era molt més obert amb la clientela que el seu company, però, ja en aquells temps, tenia l'esperit crític i el verb sarcàstic, que uns anys més tard el va fer triomfar com a cronista de televisió. Jo sempre m'he demanat, però, si no deu enyorar, a vegades, el 'seu' Paradís.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios

De momento no hay comentarios.