Naturalment

Algú ha pres nota?

Valorar:
Visto 4 veces

Llorenç Allès Camps
He tingut el plaer d'entrevistar en els darrers dies tot un personatge (dit carinyosament), Emili de Balanzó. Em va sorprendre sentir de la seva boca coses que podrien semblar obvietats, però que només pel fet d'haver-les de dir deixen de ser-ho. Deia que moltes institucions es pensen que els turistes són com les orenelles, que arriben quan comença el bon temps sense que ningú les cridi. Deia que Menorca s'ha deixat marcar molts gols, que l'autocomplaença ens ha fet pensar que sempre serem els millors i els més guapos, i que tothom ens triarà per passar les seves vacances. I sobretot, deia que això ho pensen molts empresaris, molts dels quals no tenen els seus veritables interessos a Menorca.

Va dir allò que molts necessitaven sentir, però jo em pregunto si algú haurà pres nota, o si les reflexions de l'amic Emili quedaran a les hemeroteques com una de tantes opinions sobre el món del turisme. I és que sembla que d'allò que vivim quasi tots en xerram molt però en feim poc. I aquí la pilota està a la teulada de les administracions, però sobretot dels empresaris.

Alguns ens volen fer pensar que tots tenim la mateixa responsabilitat en matèria turística, però això no és cert. Un servidor no pot fer el mateix que un hoteler o un polític. Un servidor només ha pogut fer d'altaveu d'unes reflexions (crec) molt necessàries. Naturalment, són altres qui han de prendre nota i fer els deures.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios

De momento no hay comentarios.