TW
0

La gran rivalitat tennística entre Nadal i Federer ha provocat que a Espanya aquest darrer sigui vist per molta gent simplement com l'enemic de l'extraordinari jugador mallorquí. Cal escapar, però, de la trampa de la rivalitat per no perdre's el tennis de la millor raqueta de la història.

L'escriptor David Foster Wallace, que va estar en els primers llocs del rànquing junior d'aquest esport als Estats Units, va escriure al "New York Times", el 20 d'agost de 2006, un extens article titulat "Federer, com experiència religiosa", en el que confessa la seva admiració pel joc de l'esportista de Basilea. Descriu una jugada a l'Open dels Estats Units d'aquell any entre el campió suïs i Andrea Agassi en la que el primer acaba fent un cop impossible en el que sembla que es mogui volant com Matrix.

Una altra de les jugades irreals que només es capaç de fer Federer la va fer el passat dilluns a la final de la Copa Masters, a Londres. Es pot veure a aquí i cap bon afeccionat del tennis se la pot perdre. És un passing més enllà de les concepcions terrestres amb el que l'helvètic va salvar una pilota de set.

Finalment el gran Djokovic va guanyar el partit i passarà a la història dels Masters, tanmateix el cop celestial de Federer restarà simplement per a l'eternitat.