TW
0

Quan fa uns dies es produïa a Espanya el segon suïcidi arran d'un desnonament, va semblar que el Govern central s'estava tornant un poc més humà i solidari. Però ja ho he dit. Només ho semblava!

Novament, el senyor president del Govern i el seu equip de ministres insensibles han pres el pèl a la ciutadania. Aquesta vegada, anunciant una reforma legislativa que ni de bon tros servirà per pal·liar la problemàtica dels desnonaments. Perquè s'han fixat unes condicions per a la dació en pagament a les que s'hi podran acollir ben poques persones. És a dir, el problema no desapareix.

Alguns afirmen que cada u és responsable dels seus actes, i que si un té una hipoteca és perquè l'ha firmada. I clar que sí. Però el que també és cert és que voler tenir una casa pròpia suposa, sí o sí, tenir que acceptar totes i cada una de les condicions imposades pel banc. I la taxació la fa el banc, o millor dit, es fa per encàrrec del banc.

Jo crec que amb les mesures anunciades des del Govern, aquest ha demostrat, una altra vegada, que segueix pensant que el poble és estúpid i que es creurà la pel·lícula que ens explica. Ja sabem que bancs i governs són com cul i merda, van agafadets de la mà i que un no pot viure sense l'altre. Però haurien de saber que estan afartant la gent amb els seus intents per fer-la callar amb mesures falses que no serveixen per solucionar problemes. Ja està bé de riure's de la gent. Aquest país necessita governants sensibles amb la gent que l'ha votat, no persones sense escrúpols que fan i desfan segons els seus propis interessos. Perquè ens van voler vendre la moto de que cercarien consens amb altres partits (en realitat només amb el PSOE, als altres que els bombin), i al final n'han passat com han volgut. Haurien de saber que el poble, prest o tard, li prendrà el poder.