TW

Rectificar és de savis. Sí, però no tots els savis són iguals. N'hi ha que rectifiquen només detectar el seu error, sense enredar ni esperar més benefici que el bé per si mateix i evitar perjudicis. Per a aquests, una besada i un xocolati amb nata. També hi ha, però, savis que rectifiquen només quan veuen que deixar l'error sense esmenar els reportarà, a ells, més perjudici que deixar de fer-ho. Calculen i mesuren, especulen i al final actuen, amb la propina de després treure pit. Savis egoistes i vanitosos.

Noticias relacionadas

Una simple inspecció ocular externa permet veure que al CP Sa Graduada ja té cortines. Arriben set mesos després de començar el curs i a set setmanes de les eleccions. Els savis han rectificat amb una parsimònia enlluernadora a un problema que cap dels seus polivalents assessors va detectar: Sense cortines entra el sol i molesta. Es reposa el transport escolar del CP Fornells un mes després d'eliminar-lo i una estoneta després que s'imprimís la notícia a la premsa local. A dos mesos de les eleccions. Les raons legals objectives que van portar a retirar el servei desapareixen quan el perjudici a tres famílies es converteix en possible controvèrsia pública, en obstacle electoral. Les van avisar hora per hora. També hi ha diferents maneres d'equivocar-se.

Amb tot el que ha plogut, el més sorprenent de la Conselleria d'Educació en els darrers dos cursos ha estat la falta de la mateixa. Per formes va caure el TIL i per una evident falta de formes director rere director relaten com es dirigeixen a la Conselleria per demanar informació o recursos sense obtenir resposta. Ni bona ni dolenta, només silenci, el menyspreu més dolorós. LOMQE o TIL són textos que es poden discutir, amb partidaris o detractors, en podem parlar, discutir. No de l'egoisme, el tacticisme, la falta de respecte i empatia, les presses intencionades i la mala educació, que sempre són pitjors que els seus contraris. No cal ser un savi per saber-ho.