TW
1

Tinc l'assignatura pendent d'anar a Fitur algun any, perquè m'envaeix la curiositat del que es fa i com es fa en matèria de promoció per explicar Menorca al món. Llegeixo el que es publica, miro d'esgarrapar alguna imatge i sempre pregunto als qui s'hi desplacen que em facin la seva crònica personal. Enguany tornarem a tenir una molt bona temporada i això tranquil·litza perquè si fem cas a les borses i el petroli, sembla que estiguem a punt d'una hecatombe financera. Menorca és un destí que cada dia que passa, s'assembla més a un Volvo. Ofereix una combinació perfecta de bellesa, seguretat i tranquil·litat pel seu propietari però el que hem de mirar d'evitar es que els turistes no acabin vivint aquesta tranquil·litat com un avorriment.

Noticias relacionadas

Enguany estàvem acollits com sempre a l'estand de les Illes Balears junt amb Mallorca i Formentera (560 m2), mentre que els eivissencs, per tercer any consecutiu, es van presentar amb el seu estand propi (111,5 m2), a banda d'un mòdul propi en una altre zona per promocionar el turisme per gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals.

L'assistència de professionals també va anar per barris i mentre que els hotelers de les altres illes hi van anar en massa, per petit que fos el seu establiment, els menorquins no hi van ser pas tots. Per no tenir, no teníem ni hostesses menorquines sinó que vam emprar unes noies mallorquines molt bufones per informar de com arribar a     Cala Pilar.