TW

El jutge va decretar, després de 5 dies, llibertat amb càrrecs pels dos titellaires detinguts a Madrid. Que el contingut de l'obra «La bruja i Don Cristobal» no és el més indicat per a tots els públics, no hi ha dubte. Que la regidoria de cultura de l'Ajuntament no ha fet prou bé la seva feina, queda clar. Per açò, la pròpia batllessa va comparèixer, demanar disculpes i advertir que prendrà les mesures necessàries per a que no es torni a produir.

En l'àmbit quotidià, trobem desmesurada l'acció de la justícia, com també les declaracions del ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz recolzant la decisió d'empresonar-los. Segons el dirigent del PP, exhibir una pancarta amb el lema Gora Alka-ETA és enaltiment i humiliació de les víctimes.

Noticias relacionadas

Ens van fer agafar cantarella, entonar aquella tan nostra de «a sa plaça hi ha ballades, mumare deixeu-m'hi anar». Na Catalineta acudia un fosquet a dansar sense l'autorització paterna i –amb cordes i pals- el pare  la ventava públicament fins que «ben morta la va deixar». Avui, la cançó seria tot un exemple de progenitors violents, d'ensenyament masclista i dictadura del pensament únic. No, Traginada no ens deia açò. Descrivia l'educació primària a la que estaven sotmeses les dones, totalment limitades.

En aquest país, pensem, es volen tapar d'altres coses. Cansar-nos perquè deixem d'escoltar i ens limitem a viure. Convertir-nos en titelles?. No, és la demagògia de pandereta i castanyoles.