TW

Es parla de la intel·ligència artificial i de l'internet de les coses com la gran revolució d'aquest segle. A la darrera fira tecnològica més important del món celebrada a principis d'aquest any, la Consumer Electronic Show de Las Vegas, ja van presentar físicament la nevera com el gran interlocutor a través del qual ens adreçarem per fer les compres al nostre supermercat preferit que ja sabrà què ens fa falta o fins i tot, l'assistent per veu amb el que farem baixar o pujar la temperatura de la calefacció, ara que aquests dies l'hivern ha fet acte de presència.

Noticias relacionadas

Per no parlar dels vehicles autònoms que seran una realitat en menys de dos anys i que ja han començat a posar en avís a les companyies asseguradores per saber qui tindrà la culpa en cas d'accident, si la marca, si el software que conduïa o si el sensor de la carretera que no va preveure bé la frenada.

Amb la perspectiva menorquina, l'avenç d'aquestes coses sembla ciència ficció però per sort o per desgràcia, avui dia ja no compta si has rebut o no la invitació a assistir a la festa, el que compta és si t'has assabentat que allò ja no es fa d'aquella manera i que ho rebràs per aquella altre. Facebook ja té autorització del Banc d'Espanya per poder operar com entitat de diner electrònic des del 30 de desembre de 2016 i per tant, ja es poden fer enviament de diners a través seu. El gran inconvenient és que a aquestes alçades de l'evolució, ja ens ha passat l'època de tenir i ara ens conformem amb el regal de sentir.